Hoppa till sidans innehåll

svenskbandy.se


Svenska Bandyförbundets styrelse beslutade vid sitt senaste möte om fördelning av det så kallade kompensationsstödet till landets elitserieklubbar herr.
 
Stödet till föreningarna börjar betalas ut måndag den 23 november och Riksidrottsförbundet räknar med att samtliga föreningar ska ha fått sitt stöd under vecka 48.
 
Efter två raka SM-guld står nu Västerås SK inför en lite ovan utmaning när laget ska kliva in i elitseriesäsongen. Det är nämligen inget av motståndarlagen som tror att Grönvitt försvarar guldet.
 
Under den senaste veckan har många frågor om Svenska Bandyförbundets regler för hanteringen av oron bland klubbar för att resa till regioner med utbredd smitta och där särskilda regler meddelats för hanteringen under pandemin.
 
I helgen är det så äntligen dags att börja fokusera på det sportsliga igen, då Bandyallsvenskan spelar sin premiäromgång.
 
Vi befinner oss i upptakten av en mycket, mycket speciell bandysäsong.
 
Vid oro för resor till och från län där det finns utökande allmänna råd från Folkhälsomyndigheten.
 
Ideella Folkspel, föreningslivets eget lotteribolag, har summerat försäljningen av Bingolotter, Sverigelotter och Julkalendrar det senaste verksamhetsåret.
 

Svensk Bandy tar ansvar

(2020-11-13 18:08)
Svenska Bandyförbundet i dialog med Svensk Elitbandy (FSE), Allsvenska Serieföreningen (ASF) och distrikten har idag beslutat om ett antal frågor som utifrån den pågående pandemin får direkt påverkan på bandyverksamheten i våra föreningar.
 
Efter många om och men står nu elitseriepremiärerna för dörren och självklart kommer du kunna följa just ditt favoritlag från tv-soffan även i vinter. Detta via Sportbladet Play.
 
För 11:e säsongen bidrar Stockholm med tre lag i bandyns högsta serie, men det var länge sedan sist.
 
Svar på nedsättande kommentarer kopplade till kvinnligt idrottande kommer pryda SM-finalisten Skutskärs IF:s nya matchtröjor.
 
De två senaste säsongerna har Västerås Matilda Plan dominerat Elitseriens skytte- och poängliga, men den här säsongen kommer någon ny att klättra upp på tronen. Förhandsfavoriten? Ett 18-årigt stjärnskott från Lidköping.
 
Vi har tyvärr misslyckats med att hitta det goda exemplet på förening och anläggning med effektivt Coronaskydd.
 
I år får Sveriges ungdomsbandy totalt 1 400 764 kronor genom Svenska Spels ungdomsinitiativ Gräsroten.
 

Sociala medier

 

 

Vädret Enskede

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Bandy
Box 90213, Målkurvan 1
12023 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0868456176, 086047511
E-post: GT76bandy@gmail.com

Se all info