Hoppa till sidans innehåll

Bandyskolan


i samarbete med Skridskokul

Lär dig åka skridskor!

logo GT/76 Bandy bjuder in dig som är ca 5-8 år och vill lära dig att åka skridskor.

Är du lite äldre så är du välkommen till våra åldergrupper, se under Ungdom.  

Varje söndag från oktober till mars är du varmt välkommen ut på isen med oss ledare och andra barn i GT/76 Bandyskola. Börja med att lära dig åka skridskor, för att sedan upptäcka att bandy är väldigt kul! Och det går utmärkt att kombinera t.ex. bandy på vintern med fotboll på sommaren, en klassisk kombination som ger allsidig träning och omväxling.

Sedan 1990 arrangerar GT/76 Bandy- och Skridskoskola för alla tjejer och killar, ca 5-8 år gamla. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare eller redan lärt dig åka lite.

Spela bandy

Bandy är en rolig och frisk utomhusidrott som bjuder på mycket glädje. I GT/76 Bandyskola träffar man kompisar samtidigt som man lär sig att åka skridskor och spela bandy. Det är mycket lek i början, för att det ska bli så roligt som möjligt!

1
Bandyskolan

Vår Bandyskola är öppen för alla som är ca 5-8 år gamla och vill lära sig åka skridskor och träffa nya kompisar. Bandyskolan leds av utbildade ledare samt spelare från våra senior- och juniorlag, varav de allra flesta började sina karriärer i GT/76 Bandyskola!


I början av mars har vi vår stora avslutning för Bandyskolan då alla som är med i Bandyskolan får en medalj!
Utrustning

skridsko Godkänd (CE-märkt) skridskohjälm med galler samt skridskor är allt som behövs!

Om du tänker skaffa nya skridskor till ditt barn så tänk på att skaffa en skridsko med snörning, d.v.s. en skridsko som ser ut som den till vänster, likadan som vuxna har, men i betydligt mindre storlekar. Det är viktigt att man kan böja underbenet framåt då man åker skridskor och det kan man bara i en skridsko som ser ut som en skridsko för vuxna. Och i riktiga skridskor blir det mycket roligare att åka.

Det finns också, i begränsad mån, möjlighet att låna hjälm och skridskor av GT/76.

2
Avgift & betalning

GT/76 Bandyskola kostar 1100 kr för en hel säsong (inkl försäsong i ishall), och då ingår bandyklubba, klubbens fina blågula träningströja samt medalj vid avslutningen i mars.

Syskonrabatt 50% för andra barnet, om man har två syskon med i årets Bandyskola.

Deltagaravgiften för Bandyskolan kan enklast betalas på plats med kort, Swish nr 123 121 8304 eller till Plusgiro 30 96 93-0.
Ange barnets personnummer som referens vid betalning.

Anmälan

Vi ser gärna/ helst att ni fyller i en (preliminär) anmälan så vi kan nå er med information, och sen är ni välkomna att prova på några gånger. (Ni som redan var med förra året behöver inte anmäla er igen, endast om ni har nya kontaktuppgifter)

Länk till nya hemsidan och anmälningsformulär

 

Ta med en kompis!

Bandyskolan blir mycket roligare om du tar med dig dina kompisar dit, som då också får chansen att upptäcka hur kul det är med bandy!

2
Kontakt

Har ni några frågor, så mejla oss gärna på This is a mailto link

7 okt:  09:00-09:50

Uppdaterad: 17 SEP 2018 13:23

Sociala medier

 

 

Vädret Enskede

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Bandy
Box 90213, Målkurvan 1
12023 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0868456176, 086047511
E-post: This is a mailto link

Se all info